Autostrada Korinth- Patra

Autostrada Korinth- Patra

Kryerje e kërkimeve gjeoteknike (marrje e mostrave dhe shpime destruktive të matjes së presionit, puse kërkuese) në autostradën e Peloponezit Verior, seksioni Korinthos – Patra (AKTOR ATE) Kryerje e 114 shpime me thellësi totale 4400m dhe 22 matje...
Autostrada Egnatia Odos

Autostrada Egnatia Odos

Kryerje e punimeve gjeo kërkuese për instalimin e pajisjeve për matjet e lëvizjes së tokës në projekte gjatë gjatësisës së Egnatia Odos (Punëdhënësi: Egnatia Odos Sh.A.) Kryerje e 56 shpimeve me thellësi 2000m.
Peloponnese Autostrada Patras – Pyrgos

Peloponnese Autostrada Patras – Pyrgos

Kryerje të kërkimeve gjeoteknike (marrje e mostrave dhe shpime shkatërruese, matje presioni, puse kërkimore) për Autostradën e Peloponezit Verior, seksioni Patra – Pyrgos (VINCI Grands Projets S.A.) Kryerje e njëqind e katërmbëdhjetë (114) shpime në thellësi...
Diga Thisavrou

Diga Thisavrou

Ndërtim i i 5 kloneve të spirancave të para-rrahura të përhershme me gjatësi 35m për mbështetjen e mbajtëses së djathtë në digë. Thisavrou (Punëdhënësi : ΤRΙΚΑΤ ΑΤΕ –GΑΝΤΖΟULΑS ΑΤΕ , pronar: DΕΗ SHΑ.).