Sonda shpimi me zinxhira

Një sondë moderne rrotulluese e tipit Mustang 9-H5 i përshtatshëm si për marrjen e mostrave ashtu edhe për kryerjen e shpimeve shkatërruese për vendosjen instrumenteve. Mund të kryejë shpime duke përdorur çekiç poshtë-vrimës (down-the-hole), me diametër maksimal prej 15 “dhe kapaciteti ngritës 9t.

Shënohet çekiçi poshtë-vrimës (down-the-hole) në kombinim me kompresorin me presion të lartë ku përfshihet në pajisjet e disponueshme, bëhet e mundur për të arritur shpejtësi shumë më të larta shpimi.
Sonda është në gjendje për të kryer shpime në çdo drejtim dhe duke përdorur sistemin “symmetrix” mund të kryejë shpime në tokë “të vështira”, me shtrime të njëkohshme të tubacioneve.

Print Friendly, PDF & Email