Autostrada e Peloponezit Verior, Seksioni 4

Autostrada e Peloponezit Verior, Seksioni 4 i kërkimeve gjeoteknike për Autostradën e Peloponezit Verior, seksioni 4 ( K/Ξ AΡΙΟΝ KLEOS). Kryerje e 62 shpimeve me thellësi totale deri në 1326m, 39 shpime shkatërruese regjistrimi me matje të njëkohshme presioni dhe 117 puse. Koha e përfundimit të punimeve dy muaj.

P5070004 DSCN1579 DSCN1580

Print Friendly, PDF & Email
Skills

Posted on

30/09/2016