Autostrada Korinth- Patra

Kryerje e kërkimeve gjeoteknike (marrje e mostrave dhe shpime destruktive të matjes së presionit, puse kërkuese) në autostradën e Peloponezit Verior, seksioni Korinthos – Patra (AKTOR ATE) Kryerje e 114 shpime me thellësi totale 4400m dhe 22 matje presioni.

DSC03311 DSC08806 DSC09201

Print Friendly, PDF & Email
Skills

Posted on

30/09/2016