Pajisje shtesë shpimesh

 

Në pajisjet e shpimeve përfshihen edhe automjetet e mëposhtme private çisternë si edhe automjete kamiona, të nevojshme për furnizimin në kohë me ujë si nevojat e tjera të shpimeve.

  • automjet kamion (4×4) transportues i sondës me zinxhira Diamec i tipit U6 dhe me kapacitet ngarkimi dhe shkarkimi të koshit 10 t.
  • automjet kamion transportues i sondës Boyles 17A me cisternë të pandarë me kapacitet 5 t.
  • automjet kamion transportues i sondës Boyles 37A me cisternë të pandarë me kapacitet 4 t.
  • automjet kamion (8×8) transportues i pajisjeve me mundësi të ndryshojë në automjeteve aquifer me karrocë të pandarë, i cili ka ngritës/vinç me mundësi ngritëse 17 t i tipit Fassi 660XP.
  • automjet cisternë me kapacitet 12 t biaxial (4×2) Mercedes 1720
  • automjet cisternë me kapacitet 2t
  • Traktor tre-aksal me platformë të ulët me lartësi 19.0mm për transport pajisjesh.
  • gjashtë furgona 4Χ4 Mitsubishi të tipit L200 për transportin e personelit.
Print Friendly, PDF & Email