Peloponnese Autostrada Patras – Pyrgos

Kryerje të kërkimeve gjeoteknike (marrje e mostrave dhe shpime shkatërruese, matje presioni, puse kërkimore) për Autostradën e Peloponezit Verior, seksioni Patra – Pyrgos (VINCI Grands Projets S.A.) Kryerje e njëqind e katërmbëdhjetë (114) shpime në thellësi totale shpimi 2200m, e katërmbëdhjetë (14) matjeve të penetrimit dhe njëqind njëmbëdhjetë (111) matje të presionit
Koha e përfundimit të punimeve në terren 2.5 muaj.

DSCN1140

 

Print Friendly, PDF & Email
Skills

Posted on

30/09/2016